V sobotu 6.června 2015 se v Krchlebech uskutečnil, již také tradiční, 4.pouťový zápas mezi Starou gardou Škrchleb a Starou gardou hokejistů HC Škoda Plzeň.

Výsledek utkáníbyl 2:2, na penalty vyhráli hokejisté 3:2

Letošní zápas (2015) byl již čtvrtý v pořadí.
Předchozí ročníky vypadaly takto:
- první utkání se hrálo se v roce 2010, výsledek 2:4, vyhráli tedy hokejisti HC Škoda Plzeň
- v roce 2011 se hrálo druhé utkání, výsledek byl 9:3 pro krchlebáky
- rok 2012 byl opět úspěšný, výsledk 8:4 pro Krchleby
- v roce 2013, tedy rok, kdy Indiáni Plzeň získali mistrovský titul, se z důvodu špatného počasí uskutečnila v Krchlebech "jen" autogramiáda s Michalem Dvořákem a v roce 2014 jsme vynechali, protože soupeř byl mimo ČR.

V roce 2015 za tým hostů nastoupili: Josef Ŕezníček, Petr Kořínek, Jiří Neubauer, Jiří Nachtman, Karel Tuček, Mirolsav Prýca, Jiří Hanzlík, Jaroslav Hraběta, Jiří Beránek, Zbyněk Marák, Tomáš Klimt, Martin Živný a Michal Stejskal.
Za HC Škoda Plzeň si zahrál dokonce i Prokop Beneš, který je také hlavním gestorem těchto tradičních utkání.
Jako čestný host se akce zúčastnil pan ZDENĚK HABER - bývalý hokejista, bývalý reprezentant, trenér a prezident hokejové Plzně, velká legenda plzeňského hokeje, který letos oslavil 80. V Meteoru Třemošná dodnes působí jako trenér žáků.
Zápas nakonec ve velkém vedru skončil 2:2 po základní hrací době. Hokejisti vyhráli na penalty 3:2. Za tým hostů paradoxně vstřelil vítěznou penaltu "půjčený" hráč Krchleb - Čemba.

Večer nám pak na fotbalovém hřišti zahrála kapela Medy Gang a tak jsme si všichni celý pouťový den, ale i noc, krásně užili.

Osobní poznámka:
Ten den jsem musel asi hodinu po skončení utkání odvézt manželku do porodnice, ale protože "byl ještě čas" (Magadalenka se nakonec narodila až 8.6.), vrátil jsem se zpět do Krchleb a stihl ještě celonoční službu v bufetu.

Díky za organizační i materiální podporu Prokopovi Benešovi a všem kdo se na akci podíleli jako služba a pořadatelé. Protože se akce vydařila, těšíme se na další ročník 2016.

LLf


Fotografie z pouťového utkání 2015 ZDE




LLF
zpět na úvodní stránku