V sobotu 27.června 2015 se v Krchlebech - i přes hlasy, že už rok 2014 byl poslední - uskutečnil další mač ze série zápasů tzv. Fotbalu osobností.

Výsledek utkání: 3:2 ptro Krchleby

A tak Ivan Trojan jako kapitán vyběhl ve Škrchlebech opět na hřiště. A ten den se uskutečnily dokonce dvě zajímavé akce.
Nejprve od 16.00 hodin nastoupili na fotbalovém hřišti proti sobě týmy TOP REAL PRAHA a VÝBĚRU KRCHLEB. Tedy tým herců, režisérů a fotbalových internacionálů proti ŠKrchlebákům. Již po patnáctné v historii a jako za starých časů. Jen ta Petrmichlova sázková kancelář chyběla.
Hlavním arbitrem zápasu byl ligový a mezinárodní rozhodčí Pavel Královec a po stranách mu pak asistovala Helena Śálková a Martin Plzák.
Za tým fotbalových osobností, který letos přijel pod svým oficiálním názvem TOP REAL PRAHA, nastoupilo kromě herce a kapitána Ivana Trojana mnoho dalších zajímavých hráčů. Například Robert Záruba si přivezl s sebou svého syna, který hrál skvěle a Škrchlebským dokonce vstřelil branku. Za tým hostů dále nastoupili Jakub Štáfek, Jaromír Bosák, Karel Rada, Petr Hoftych, Jakub Štefek, Karel Rada, Marek Nikl, Radek Sňozík, Zdeněk Svoboda, Saša Smitha a další.
Výtěžek ze vstupného byl letos věnován obecně prospěšné společnosti Pomocné tlapky, šek na částku 11.280 Kč předal starosta Staňkova Saša Horák a kapitán hostů Ivan Trojan.
No a škrchlebácí asi po 10 letech konečně vyhráli.
Všem díky za účast a v roce 2016 zase naviděnou na hřišti.
LLf

Večer se pak od 20.00 hodin na venkovním parketu v rámce akce „ŠKrchlebské hudební léto“ uskutečnil ojedinělý koncert. Se zcela exklusivním repertoárem, který zprodukoval, pro koncert v Krchlebech upravil a se špičkovými instrumentalisty současného Precedentu nazkoušel Martin Němec vystoupila také známá hvězda muzikálů a rocker Petr Kolář.
„ Je to vlastně legrace“ řekl Martin Němec „že jsem kvůli Krchlebům dal po těch letech kapelu znova dokupy pro tohle vystoupení a pak ještě jedno v Praze. Na zkoušce jsme hráli včera písničky z doby kdy současnému bubeníkovi byly dva roky:). Ale pozor – žádný domov důchodců, ani mauzoleum to nebude – bude nářez, myslím!“
A Byl!
Návštěvníky prvního ročníku ŠKrchlebského hudebního léta čekali také další lahůdky.
V průběhu večera vystoupila Němcova současná kapela Lili Marlene s vynikající Dášou Součkovou, dále pražští Sun Drive a rocková DOA.
I přes mírnou nepřízeň počasí se díky podpoře města Staňkov akce vydařila.
A už se všichni těšíme se na rok 2016...
LLf


Fotografie z utkání 2015 ZDE




LLF
zpět na úvodní stránku