V sobotu 29.6. 2013 se v Krchlebech uskutečnil tradiční 13. ročník „Fotbalu osobností“
Výsledek utkání 0:4 pro hosty



Kromě Ivana Trojana i tento rok přijelo mnoho známých tváří.

Vojta Dyk dorazil sice bez kapely, ale o to víc byl na hřišti vidět jeho fotbalový um.
Robert Záruba a Jaromír Bosák také letos na hřišti zářili jako za mlada.

Nově letos do ŠKrchleb přijel Tomáš Plekanec. Kapitán národního hokejového týmu a hráč týmu Montreal Canadiens. První polovinu sezony 2012–2013 nastupoval při výluce v NHL za klub Rytíři Kladno. Bylo vidět, že Tomáš umí dobře nejen hokej a saksakramentsky i fotbal. Nemalou měrou svou hrou přispěl k celkovému vítězství herců, sportovců a osobností.

Na hřišti se dále představíili herci Jakub Štáfek (seriál Ulice), Láďa Hampl, režisér Okresního přeboru Jan Prušinovský, muzikant Petr Vondráček a mnoho dalších.
Silnými hráči na hřišti pak byli bezesporu fotbalisté internacionálové Radek Bejbl ( bývalý reprezentant, hráč Slávie a Atlético Madrid) a také internacionál západočech Karel Rada a hráč Bohemians 1905 Marek Nikl.
Ani letos nechyběl v hledišti a silně povzbuzoval výborný herec a majitel týmu Ivan Řezáč.

Hráči Krchleb to neměli vůbec lehké. Pouze s dvěmi oporami a jinak vesměs se sestavou složenou ze staré gardy první půli oddolávali docela statečně. Druhou půli však již zvítězila zkušenost a herní převaha a hosté nakonec zvítězili 0:4.
Důležité ale bylo, že se více jak 450 diváků dobře bavilo, viděli opět skvělý fotbal, známé tváře a všichni už se těší na další ročník v roce 2014, kdy Ivanovi Trojanovi bude rovných 50.




LLF
zpět na úvodní stránku