FOTBAL OSOBNOSTÍ 2019, jak to bylo...



Fotbal se odehrál v sobotu 29. června 2019.

A 30.června 2019 dovršil herec Ivan Trojan 55 let. Jak napsal na svém facebookovém profilu Jaromír Bosák: „Padesát pět je hezké číslo. Člověk prostě vstupuje do zralého jinošského věku. A těmito dveřmi prošel v sobotu Ivan Trojan.“ A jak jinak Ivanovi popřát než exhibičním fotbalovým utkáním.

Za Real Top Praha nastoupili: Jan Koller - český reprezentační útočník, Vladimír Šmicer - vítěz Ligy mistrů, Karel Rada - reprezentační obránce a současný trenér ženského A týmu ČR, Ivo Ulich - český fotbalový záložník, fotbalista roku 1995 a také bývalý hráč německé bundesligové Borussie Mönchengladbach, Egon Vůch - současný český fotbalový záložník a bývalý hráč FC Viktoria Plzeň, Jakub Štáfek alias LAVI - herec, mimo jiné také „Matěj Jordán“ ze seriálu Ulice, Vojta Dyk - herec, hudebník a skvělý fotbalista, Jan Padevět – manažer Real Top Praha, Kamil Střihavka - zpěvák, alias Ježíš 33, Martin Rada - klavírní virtuos, Petr Czudek - bývalý český basketbalista, Ondřej Lípa - redaktor sportu ČT a ředitel komunikace FC Viktoria Plzeň, Matouš Rajmont - herec a hlavní promotér Galavečera profesionálního boxu a K1 (neúspěšně vyzval Jaromíra Soukupa z TV Barandov na boxerský souboj), Jakub Štefek - brankář Realu Top Praha, Jiří Hošek - sportovní redaktor Českého rozhlasu a komentátor Seznam TV v pořadu „Jiná liga“, Robert Záruba - hokejový komentátor, Jaromír Bosák - fotbalový komentátor a člen týmu Jiná liga, a pochopitelně také oslavenec, herec, majitel čtyř Českých lvů - Ivan Trojan.

Ke gratulaci se připojil i celý štáb Seznam TV z pořadu Jiná liga, který celý zápas natáčel na dvě kamery, dělal rozhovory a show, jak se patří. Seznam TV připravuje obsáhlý materiál ze šKrchlebské akce, který by se měl vysílat v září letošního roku.
Na samém začátku akce byl Ivanu Trojanovi předán vskutku netradiční dárek - bronzové kopačky, které byly odlity přesně podle jeho pěkně vyšlapaných „střelek“ a umístěny na „desku cti“ na šKrchlebské kabině.
A protože zápas byl charitativní, zkrátka nepřišel ani malý Jakub Peteřík a jeho rodiče z Vránova, k nimž putuje částka 35 000 korun, které by měly pomoci s jeho léčbou.

Zápas samotný pak určitě pobavil i všechny diváky zaplněného šKrchlebského stadionu.
Výsledek 6:10 nebyl sice pro domácí lichotivý, ale na druhé straně, když hráči I.B třídy spolu s pěti hráči staré gardy nastoupí proti takovýmhle esům, i když některým věkově starším, těžko se pak na trávníku stíhá.
Domácí hráči byli také ze začátku trochu nervózní a nadělali spousty chyb, čehož zkušení borci jako Honza Koller (3x), Egon Vůch (3x), Jakub Štáfek (2x) a Petr Czudek pochopitelně využili. Jeden gól byl vlastní. Spokojenost tedy zavládla hlavně na straně Ivana Trojana, který by porážku svým spoluhráčům asi neodpustil, a jak napsal Míra Bosák: „V životě bychom pak už nemohli do Dejvického divadla.“ Zápas si ale skvěle užili domácí borci, kteří si mohli zahrát proti legendám a mnohdy svým fotbalovým vzorům.
A jen tak mimochodem, v tipovací soutěži na FB nikdo konečný výsledek správně neuhádl.

Ivan Trojan byl druhý den sice trochu zklamaný, když se dozvěděl, že nejstarší na hřišti nebyl on, ale ještě o rok starší Luboš Liška z týmu šKrchlebského sametu, ale panák(y) slivovičky vše napravil(y). Jaromír Bosák ve svém článku na webu vyjádřil obavu, zda následné „mohutné pozápasové oslavy nezanechaly žádných větších škod na majetku, fyzickém či duševním stavu všech přítomných“, ale podle kuolárových informací vše dopadlo dobře, i když neděle prý byla také dost „fyzicky“ náročná.

LLF


spolecna_fotbal_osobnosti_2019.jpg




Ivan_certifikat_55.jpg


Ostatní fotografie z utkání pořízené Karel Moravcem a JLM najdete ZDE




LLF
zpět na úvodní stránku