V sobotu 28.června 2014 se pravděpodobně ve Škrchlebech uskutečnil poslední zápas ze série utkání "Fotbalů osobností".
Ivan Trojan slavil 50 ... a chce se mu končit. Ale nikdy neříkej nikdy, že!


Výsledek utkání: 1:3

Jubilejní fotbalové "utkání hvězd" se letos konalo 28.6. 2014 od 16.00 hodin, tradičně na fotbalovém hřišti v Krchlebech.

Ivan Trojan slavil padesátku a tomu také odpovídalo složení mužstva FC Pražský nářez.

Soupiska FC Pražský nářez A.C.: Jakub Štefek - barnkář, Jan Padevět, Ladilsva Hampl, Saša Smita, Jakub Štáfek, David Kozohorský, Vojta Dyk, Ivan Trojan, jan Jiráň, Jan Prušinovský, Petr Czudek, Martin Rada, Marek Nikl, Radek Sňozík, Karel Rada, Pavel Hoftych, Robert Záruba, Ivan Hašek, MuDr. Jan Lukáš.
Hymnu zazpívali Bára Basiková a Vojta Dyk, čestný výkop provedli Klára Trojanová a majiotel týmu a Škrchlebský bard Ivan Řezáč.
Utkání řídil poctivě jako hlavní rozhodčí: "Paša" Pavlín Jirků - bývalý mazinárodní rozhodčí, na čarách mu asistovali Luba Lhoták - současný pomezní ligový rozhodčí a Jan Kasl - snad budoucí ligový rozhodčí.

Karel Poborský, který si 3 dny před utkáním natrhl sval sice nepřijel, ale i tak se na hřišti i hledišti objevilo plno známých sympatických osobností. A tomu odpovídala i divácká účast - více jak 650 přítomných mužů, žen i dětí.
Vojta Dyk s Bárou Basikou zazpívali před začátkem svůj první společný duet, a to rovnou Českou národní hymnu. Čestný výkop obstarala Klára Trojanová a majitel týmu Ivan Řezáč.
Utkání řídil známý šoumen, bývalý mezinárodní rozhodčí, "knírač" Pavlín Jirků a i když to ŠKrchlebáci měli "vošetřený", přesto to na vítězství nestačilo.
Zápas si ale obě strany užily, stejně jako diváci. Klára Trojanová sice vykřikovala, že "ten fotbal je ale nuda", zřejmě ovlivněná sledováním zápasů z MS v Brazílii. Ivan Trojan sice už není jako Messi, ale na 50 let toho ještě naběhal víc než dost.
Pravda, hned v první desetiminutovce spálil vyloženou šanci, ale to se stane i Ronaldovi...


Fotografie z utkání ZDE




LLF
zpět na úvodní stránku